Log in

Ζητήματα και πληροφορίες σχετικά με την εξ αποστάσεως διδασκαλία από το 1ο ΓΕ.Λ. Σαλαμίνας

1. Σήμερα 8 Νοεμβρίου έχει σταλεί ενημερωτικό μήνυμα μέσω του My School σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου από αύριο. Να ελέγχετε την ομαδική αλληλογραφία σε περίπτωση που δεν βλέπετε το μήνυμα. 

Στην περίπτωση που δεν λάβατε το μήνυμα ούτε στην ομαδική αλληλογραφία σας ενημερώστε το σχολείο με mailστέλνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (mail).

2. Βασική πύλη ενημέρωσης θα είναι στο εξής η ιστοσελίδα του σχολείου. Θα γίνονται συχνές αναρτήσεις σχετικά με την εξ αποστάσεως διδασκαλία καθώς και στην περίπτωση αλλαγής του προγράμματος των μαθημάτων, καθώς αναμένονται νέοι καθηγητές για τα μαθήματα που δεν διδάσκονται. 

3. Οδηγίες σχετικά με τη σύνδεση στην πλατφόρμα Webex έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, ενώ υπάρχουν πολλά ενημερωτικά βίντεο στο YouΤube. 

4. Σε ό,τι αφορά την είσοδο σας στην ψηφιακή πλατφόρμα Webex είναι καλύτερα να εισέρχεστε με το πλήρες ονοματεπώνυμό σας για να διευκολύνετε τους εκπαιδευτικούς και τη διαδικασία. Οι σύνδεσμοι των εκπαιδευτικών έχουν ήδη αναρτηθεί.

5. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική σχολική τάξη (e-class) υπάρχει ήδη σύνδεσμος στην ιστοσελίδα. Για την είσοδό σας σε αυτή χρειάζεστε το όνομα χρήστη που λάβατε κατά την εγγραφή σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Αν έχετε χάσει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης ακολουθείστε τις σχετικές οδηγίες στο ΠΣΔ: https://www.sch.gr/manual/registerintro/#password στην περίπτωση που δεν λειτουργήσει ούτε αυτή η διαδικασία στείλτε μήνυμα στο σχολείο: mail@1lyk-salam.att.sch.gr

6. Για την επικοινωνία με το σχολείο προτιμήστε το παραπάνω mail του σχολείου και περιγράψτε με λεπτομέρειες το ζήτημα που αντιμετωπίζετε, θα λαμβάνετε άμεση κατά το δυνατόν απάντηση.  

Α.Ζ.

Updated: November 8, 2020 — 4:33 pm
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ © 2020 , Υπεύθυνος Δημιουργίας Ιστοσελίδας Νάννος Νικόλαος ΠΕ86
Χειριστές Ιστοσελίδας: Μιχαλάκη Μαγδαληνή ΠΕ02, Φασιλής Παναγιώτης ΠΕ03