Log in

Για μαθητές / μαθήτριες που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2021. Υπεύθυνη Δήλωση.

Οι γονείς / κηδεμόνες των μαθητών / μαθητριών που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις να στείλουν στο mail του σχολείου συμπληρωμένη μια υπεύθυνη δήλωση μη συμμετοχής. Αν είναι εύκολο να σκαναριστεί και να σταλεί υπογεγραμμένη, αλλιώς οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να την υπογράψουν όταν θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία.

Την υπεύθυνη δήλωση σε αρχείο pdf ή word μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω λινκ: http://www.ypeythini-dilosi.eu

Yπενθυμίζουμε ότι υπάρχει δυνατότητα έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης μέσω gov.gr που δεν χρειάζεται υπογραφή. Δείτε εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Οδηγίες συμπλήρωσης της υπεύθυνης δήλωσης μη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2021.

1.Κατεβάζετε τη δήλωση από το παραπάνω λινκ σε όποια μορφή αρχείου επιθυμείτε word / pdf.

2. Στο πεδίο: ΠΡΟΣ: 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

3. Στη συνέχεια τα στοιχεία του γονέα / κηδεμόνα του μαθητή / μαθήτριας που δεν θα συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021.

4. Στο κείμενο της δήλωσης συμπληρώνουν μετά το παρακάτω:

ο / η [όνοματεπώνυμο μαθητή / μαθήτριας] με αριθμό ταυτότητας [αριθμός ταυτότητας του μαθήτη / μαθήτριας] του οποίου είμαι γονέας / κηδεμόνας δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2021.

Updated: November 29, 2020 — 6:55 pm
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ © 2020 , Υπεύθυνος Δημιουργίας Ιστοσελίδας Νάννος Νικόλαος ΠΕ86
Χειριστές Ιστοσελίδας: Μιχαλάκη Μαγδαληνή ΠΕ02, Φασιλής Παναγιώτης ΠΕ03