Log in

Τμήματα διδασκαλίας ειδικών μαθημάτων πανελλαδικών εξετάσεων.

Το Υπουργείο Παιδείας θα συγκροτήσει τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων στα οποία θα συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές/τριες της Γ’ τάξης ΓΕΛ οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και τέσσερα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων και συγκεκριμένα: Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Αρμονία, Ακουστική Ικανότητα, Μουσική Αντίληψη Γνώση.

Για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στα τμήματα μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων, απαιτείται αίτηση των γονέων/ κηδεμόνων ή των ιδίων εφόσον είναι ενήλικες στην οποία δηλώνουν το ειδικό μάθημα/ μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. 

Για τη συγκρότηση των τμημάτων θα ακολουθήσει ανακοίνωση. 

Η δήλωση είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://eclass.sch.gr/modules/document/file.php/5253010279/Συν3%20_Υπόδειγμα_1%20αίτησης_δήλωσης%20μαθημάτων%202020_21.doc

Να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους μαθητές και να σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail του σχολείου. 

Οδηγίες για την αποστολή

Στο θέμα του mail να αναγράφεται το εξής: ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ – ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ στη συνέχεια να επισυνάπτεται η αίτηση του μαθητή ως αρχείο word ή pdf. Καλό είναι πριν την αποστολή να ελέγχετε αν το αρχείο ανοίγει. Δεν θα αποστέλλεται επιβεβαίωση, εφόσον η διεύθυνση του μειλ είναι σωστή το μειλ παραλαμβάνεται.

Οι δηλώσεις να αποσταλούν μέχρι αύριο τις 12:30 το μεσημέρι.

Updated: January 19, 2021 — 10:25 am
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ © 2020 , Υπεύθυνος Δημιουργίας Ιστοσελίδας Νάννος Νικόλαος ΠΕ86
Χειριστές Ιστοσελίδας: Μιχαλάκη Μαγδαληνή ΠΕ02, Φασιλής Παναγιώτης ΠΕ03