Log in

Αποτελέσματα Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 και απόκτηση κωδικού για την υποβολή μηχανογραφικού

Οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων θα αναρτηθούν μετά τις 13:00. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην τηλεφωνούν στο σχολείο γιατί πρέπει να προηγηθεί οπτικός έλεγχος των αποκομμάτων από το τετράδιο των πανελλαδικών με τις καταστάσεις βαθμολογίας. Επομένως δεν θα δίνεται καμιά πληροφορία για βαθμολογία τηλεφωνικώς.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους (κωδικός υποψηφίου στο καρτελάκι) και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η βαθμολογία θα αποσταλεί και με sms σε όσους έχουν δηλώσει τον αριθμό τους στην πλατφόρμα e.gov.

Τέλος όσοι υποψήφιοι δεν έχουν λάβει κωδικό ασφαλείας για την υποβολή μηχανογραφικού μπορούν να προσέλθουν στο λύκειο. Υπενθυμίζουμε ότι κωδικό για το μηχανογραφικό μπορούν να λάβουν και όσοι θέλουν να καταθέσουν για δημόσιο ΙΕΚ.

Updated: July 9, 2021 — 7:48 am
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ © 2020 , Υπεύθυνος Δημιουργίας Ιστοσελίδας Νάννος Νικόλαος ΠΕ86
Χειριστές Ιστοσελίδας: Μιχαλάκη Μαγδαληνή ΠΕ02, Φασιλής Παναγιώτης ΠΕ03